Virtuális túra

Az Ifjú Pár számára a rendezvény napján a szállás reggelivel ingyenes.
Az esküvői szolgáltatók (pl. fotós, videós, zenekar) vacsorája az étteremben és italfogyasztása ingyenes (létszámtól függően – minden 30 fő vendég után 1 fő esküvői szolgáltató veheti igénybe), további szolgáltatók esetén kedvezményes ár.
Csomagajánlatokból 5% kedvezmény az árból legalább 120 fő teljes árat fizető vendég részvétele esetén.
November 1. és március 31. közötti rendezvény esetén 10% kedvezmény minden szolgáltatásból és a csomagajánlatokból.

A csomagárból 10 éves korig 40 % kedvezmény, etetőszékben ülő gyermekeknél 90% kedvezmény

Ciklámen, Csicsergő vagy Göcsej menü 2 éves korig ingyenes, 10 éves korig 30 % kedvezmény
Gold Prémium és Gold Prémium Plusz italcsomagból 10 éves korig 30 % kedvezmény
Külön ülőhely nélkül, illetve etetőszékes ültetés esetén ingyenesen étkezhetnek a gyerekek.
2 éves korig ingyenes a szállás /két felnőttel egy családi szobában vagy apartmanban/ és ingyenesen vehető igénybe a szálláshoz tartozó büféasztalos reggeli is.

A kedvezmények összevonhatók!

Kislány

 

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ OLDAL AZ ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁST SZOLGÁLJA. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, vagyis nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFA-t. Előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak. Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk. A menüajánlatok, konstrukciók, csomagajánlatok, kedvezmények, árak, valamint a feltételek változtatásának jogát fenntartjuk. Az itt bemutatott csomagajánlatok bizonyos részletei eltérhetnek az aktuális kínálattól. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT ESKÜVŐSZERVEZŐNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!