Virtuális túra
Mindenki az ideális esküvőről álmodik, és hogy ez ne csak álom maradjon, válassza Ön is a Csicsergő Szabadidőközpontot!

Rátkai Tímea iskolájában végzett esküvőszervezőnk minden gondot levesz az Ifjú Pár válláról.

Egyedi igények szerint segít az esküvő megszervezésében, hasznos tanácsokkal szolgál.

 

További képek a fotóra kattintva!
Esküvői hangulat a Csicsergőben - 2 perc
Készítette, kitűnő partnerünk Végh Attila esküvői videós (tel.:06-30-225-0992)
Köszönjük! Veronika és Sándor

Kedves Csicsergő!!

Hogy miért is esett Rátok a választás? Elsősorban a csodálatos környezet miatt.  Minden vágyunk egy tóparti esküvő volt. Szerettünk volna a szabad ég alatt örök hűséget fogadni egymásnak. A májusban újra éledő természet, zöldellő fák, friss levegő, madarak csicsergése, a nap simogató sugarai tették romantikussá számunkra életünk legszebb napját. Hisz mi kell még egy tökéletes esküvőhöz szeretteink körében?  Kiemelkedő szempont volt a választásnál még a szálláslehetőség is. Rokonaink, barátaink az ország különböző pontjáról, még külföldről is érkeztek, így örültek, hogy nem kell szállást keresniük. A hagyományos zalai lakodalmas ételek hadával is elégedett volt a násznép. A hang és fény effektek is emelték az esemény színvonalát, nem beszélve a dekorációról. Egyszerűen tökéletes volt minden! És ezt Nektek köszönhetjük! Csak ajánlani tudunk Titeket Mindenkinek! További jó munkát!

Gabi és Krisztián


További képek a fotóra kattintva!

"Azért választottuk a Csicsergő Szabadidőközpontot, mert olyan helyen szerettük volna tartani a lakodalmunkat, amely közel esik a polgári szertartás helyszínéhez, alkalmas egy 180 fős vacsora megtartására, és még szálláslehetőség is van. A Csicsergőben mindezt megtaláltuk. Elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal, minden vendégünk dicsérte a vacsorát, ami valóban nagyon finom volt. Köszönjük a rugalmas hozzáállást (a lakodalom előtti napon is módosítani kellett a szállóvendégek listáját), a külön kérések teljesítését (lisztérzékenyek számára gluténmentes fogás biztosítása), a profizmust, amelyet láttunk az egész este folyamán. Korrekt csapattal találkoztunk, akiknek megvan a megfelelő tapasztalatuk egy nagy létszámú lakodalom gördülékeny lebonyolítására."

Bea és Attila


További képek a fotóra kattintva!

"Szeretnénk megköszönni a Csicsergő összes dolgozójának a felejthetetlen esküvőt, a kifogástalan kiszolgálást, az ötletes dekorációt, a szervezést! Örök emlék marad! A környezet gyönyörű, már többen mondták akik ott voltak, hogy hasonló esküvőt szeretnének :) , Mi pedig csak helyeselni tudunk."

Köszönettel, Barby&Andris -Győrből


További képek a fotóra kattintva!

"Kedves Ildikó és Milán!

Mikor az ember elkezd esküvőt szervezni, kiválasztja az origót: valaki az időpontot, valaki a zenét, valaki a környezetet… Nekünk Ti voltatok a biztos pont!
Köszönjük, hogy rugalmasan kezeltétek, mikor időpontot kellett módosítanunk (így lett a kora őszi lakodalomból késő tavaszi)!
Szerencsére az időjárás volt annyira kegyes hozzánk, hogy a polgári esküvőnket kint tudtuk megtartani a szabadban. A szertartás utáni pezsgőzésnek a teraszon is nagy sikere volt. Lehetőségünk volt pár szép fotót készíteni a tóparton, melyek nagyon jól sikerültek.
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a násznéptől is: azóta is dicsérik a gyümölcsasztalt , a teljes vacsorát mind mennyiségben, mind minőségben (az éjfél utáni vadpörkölt, dödölle és krumpli saláta egy szempillantás alatt elfogyott).
Jó volt látni a profi felszolgálást és figyelmességet az esküvői vacsorán.
Köszönjük, hogy gyorsan kerítettetek nekünk a menyasszonyi tortára tűzijátékot, ami a nagy készülődésben elmaradt.

Bátran mondhatjuk, hogy nem találtunk volna jobb és szebb helyet életünk legfontosabb napjának átélésére, ezt az egész rokonság és barátok, visszajelzése is igazolja!

Ezúton szeretnénk Nektek és a Csicsergő teljes személyzetének megköszönni, hogy lakodalmunkat felejthetetlenné tettétek!"

Baráti üdvözlettel:
Reni és Gergő


További képek a fotóra kattintva!

"A szolgáltatásaitokkal teljes mértékben meg voltunk elégedve, az esküvő (díszítés, hangosítás, kivitelezés) nagyon szép és hibátlan volt, munkátokon látszott a hozzáértés, a segítőkészség és a különböző ötletekre való nyitottság.

A lakodalomban a díszítés egyszerű, de emiatt elegáns volt. A szakácsnak külön köszönetet mondunk, mert minden vendégünk külön kiemelte, hogy mennyire ízlettek nekik a különböző fogások, kezdve a levestől befejezve az éjféli dödöllével és marhapörkölttel.
Tudom, illene valami negatívumot is mondani, hogy hiteles legyen, de nem jut eszünkbe. És most tényleg nem hízelgésből, de nagyon meg voltunk elégedve mindennel, munkátokat ezen kis beszámolóval szeretnénk megköszönni, a helyet bátran tudjuk/fogjuk ajánlani bárkinek."

Bogi és Csabi


További képek a fotóra kattintva!

"Nagyon örülünk, hogy a Csicsergőt választottuk májusi lagzink helyszínéül!
Csodálatos környezet, mézédes akácillat a levegőben, CSICSERGŐ madarak fújtak hajnalban takarodót...
A teljes menüsor nagyon finom volt, sokáig emlegetik majd a távoli rokonok is ezt a zalai lagzit! :)
Köszönjük szépen a Csicsergő minden dolgozójának, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön a mi Nagy Napunk!"

Móni és Szabolcs


További képek a fotóra kattintva!

Nagy örömmel gondolunk vissza minden pillanatra. A szervezés ugyanis tökéletes volt, a rugalmasságotokat külön szeretnénk kiemelni. Emellett a hely gyönyörű és romantikus, mindenki nagyon kedves és segítőkész, az ételek pedig igazán ízletesek voltak (kiváltképp a házi rétes!) Minden vendégünk elégedett volt. Bátran ajánlunk Benneteket mindenkinek, nemcsak esküvői alkalmakra!

Dia és Ábel


További képek a fotóra kattintva!

Jó levegő, szép környezet és persze egy tökéletes vendéglátó. Mi is kellhetett volna több esküvőnk pazar leszervezéséhez? Amikor az ember leér a novai lejtőn és lepillant a völgyben fekvő Csicsergő Szabadidőközpontra, jó érzés fogja el. Ilyen lehet egy jó esküvői helyszín. Az élmény fokozódik, amikor közelebb érve a kis fás út bevezeti az ifjú párocskát magához az épülethez. Van itt minden, amit a tv-ben látni: fű, fa, virág és tavacska, sőt még csónak is hozzá. Maga az épület kifejezetten rendezvények lebonyolítására lett teremtve, ez tény. A nagyterem fényes, tágas, nem kell attól félni, hogy nem lesz hely a menyasszonytánchoz. Jól díszíthető, mindenki kiélheti rejtett művészi affinitásait. Egy picit magáról a kajáról, mert hogy ugye az sem utolsó. Sok menü és variáció áll rendelkezésre. Ahogy szokták mondani: mi szem s szájnak ingere. "Egy jó paraszt lagzi kéne már! "
Ha esetleg ez a kijelentés ismerősen cseng valamelyik kedves rokon szájából, akkor itt ki lehet elégíteni az efféle igényeket is! :)

Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük Nova, köszönjük CsSzK!

Dani & Ritus
Budapest


További képek a fotóra kattintva!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a csodás helyszínnel, a profi előkészítéssel és szervizzel még felejthetetlenebbé tettétek az esküvőnket. Köszönjük, hogy olyan gördülékenyen és profin intéztetek mindent. Még a leboruló pezsgőspoharak is maradandó élményt jelentettek.:) A vendégek azóta is emlegetik és még videón is megvan.:) Nagyon jó volt a hangulat, az ételek finomak voltak és nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük még egyszer! Jó szívvel ajánlunk benneteket a jövőben mindenkinek!

Köszönettel,
Linda és Olivér


További képek a fotóra kattintva!

Kedves Ágnes és Milán!

Szeretnénk Nektek, valamint a Csicsergő egész csapatának megköszönni azt a végtelenül őszinte segítséget, kedvességet, rugalmasságot és profizmust, amit a Nagy Napunkon nyújtottatok nekünk. Már annyi esküvőt és nagy rendezvényt szerveztetek, hogy lényegében semmilyen kéréssel nem lehetett Benneteket meglepni. Remek vendéglátók vagytok, tényleg Fontosnak éreztük magunkat nálatok életünk egyik legfontosabb napján! Külön köszönet a gyönyörű dekorációért, és természetesen köszönet a gördülékeny, gyors felszolgálásért. Az esküvői menüről mindenki áradozott, hogy milyen ízletes volt.

Már az első alkalommal, amikor megnéztük a Csicsergőt, tudtuk, éreztük, hogy nekünk itt a helyünk. Úgy éreztük: “Megtaláltuk a tökéletes helyszínt!”.

Köszönünk még egyszer mindent, amit értünk tettetek!

Edit és Benjámin

 


További képek a fotóra kattintva!

Kedves Csicsergő!

Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk. Gyönyörű környezet, nyugalom, profizmus, precizitás vett körül minket a Nagy Napunkon. Az idő is volt olyan kegyes, hogy a házasságkötést kint tarthattuk meg. A dekoráció szenzációs lett, az ételek nagyon finomak voltak. Szebbnél szebb képeket sikerült csinálnunk a tóparton. Egyszerűen minden TÖKÉLETES volt!

Szeretnénk megköszönni, hogy a legfontosabb napunkat ilyen gyönyörűen lebonyolítottátok!

Csak ajánlani tudunk Titeket mindenkinek!

Még egyszer köszönet mindenért!

További jó munkát!

Köszönettel: Anett & Krisztián

 


További képek a fotóra kattintva!

Köszönünk szépen mindent, szuper volt, szép volt, finom volt, meg voltunk elégedve, és a vendégeink is!

Nóri es Zoli

 


További képek a fotóra kattintva!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Csicsergő összes dolgozójának,hogy közreműködésükkel felejthetetlenné tették számunkra az esküvőnk napját.Minden tökéletes volt,jobbat elképzelni sem tudtunk volna.A szervezés profi,a környezet,a díszítés fantasztikus,a szertartás megható,az ételek nagyon finomak,a kiszolgálás udvarias,a hangulat fergeteges volt.Azóta is gyakran emlegetjük mi is és a barátaink,családunk is azt a napot.Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Csicsergő Szabadidőközpontot!

 

Üdvözlettel:Viki&Miki

 


További képek a fotóra kattintva!

Kedves Csicsergő!

Ezúton szeretnénk megköszönni Ildikónak és az egész csapatnak, hogy felejthetetlenné tettétek a mi Nagy Napunkat! Amikor először megnéztük a Csicsergőt, már akkor tudtuk, hogy megtaláltuk a tökéletes helyszínt, és ez később be is bizonyosodott.
Ildikóèk nagyon segítőkèszek voltak, rengeteg jó tanácsot kaptunk tőle. A tóparti szertartás kezdete előtt pár perccel elkezdett esni az eső, azonban a Csicsergő profi csapatának köszönhetően, ez sem jelentett problémát. A szemèlyzet 10 perc alatt berendezte a fedett teraszt, ìgy teljesülhetett az álmunk,ès a rövid eső ellenére is szabadtèri szertartásunk volt. A dìszìtès,a szemèlyzet,az ètelek mind kiválóak voltak. Egy profi csapat dolgozik azon, hogy az ifjú párnak aznap már ne legyen gondja semmire. A násznèp azóta is emlegeti, hogy mennyire jól érezték magukat ők is. Nyugodt szívvel ajánljuk Mindenkinek a Csicsergő Szabadidőközpontot!

Üdvözlettel: Zsuzsi & András  2013. június 8.


További képek a fotóra kattintva!

Kedves Csicsergő!

Ezúton szeretnénk megköszönni az általatok nyújtott lenyűgöző szolgáltatások sorát, melyek lehetővé tették a megálmodott, tündérmesébe illő esküvőnket.

Segítőkészségetek lehetővé tette az eső utáni csodás tóparti szertartást, rugalmasságotok megengedte, hogy részt vehessünk a dekorációs elemek megválasztásában, az igazi zalai ízek pedig lehengerelték az ország minden szegletéből érkező vendégseregünket.

Egy szóval a profizmusotok által egy felejthetetlen, örök élményben lehetett mindannyiunknak része!!!

Köszönettel Budapestről,

Szilvi
& Béci


További képek a fotóra kattintva!

Kedves Csicsergő!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Csicsergő Szabadidőközpont minden munkatársának, akik hozzájárultak májusi esküvőnk sikeréhez. Nagyon jól éreztük magunkat, a helyszín és az ételek tökéletesek voltak, a felszolgálás kifogástalan, a díszítés gyönyörű. Nagy előny volt, hogy a vendégek szállást is kaptak a helyszínen. A Csicsergő Szabadidőközpontot csak ajánlani tudjuk minden kedves házasulandónak.

Üdv,

Balázs és Veronika