Virtuális túra

Teljes kényelem az Ifjú Pár és a násznép számára!

A rendezvényen részt vevő vendégek részére emeleti és tetőtéri szobáinkban, apartmanjainkban biztosítunk szállást. A szobák 2 és 3 ágyasak, illetve családi szobák (2 db 3 fős külön nyíló hálószoba egy fürdőszobával) összesen 130 férőhellyel. Az épületben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink részére teraszon kijelölt dohányzóhely áll rendelkezésre. A szálláshely besorolása I. osztályú üdülőház. Zárt parkoló, 24 órában működő recepció/bár, 3,5 hektáros park, játszótér, sportpályák, csónakázásra és strandolásra egyaránt alkalmas tó. Kisgyerekkel érkező vendégeink részére ingyenesen használható eszközök: babaágy, fürdetőkád, bili, wc-szűkítő, fellépő, az étteremben etetőszék, mikrohullámú sütő és gyermekétkészlet.
A szobákat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, illetve távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Hosszabb tartózkodás, illetve késői kijelentkezés a szabad helyek függvényében lehetséges.

Szállásárak:

  • 4.800,- Ft/fő/éj, reggelivel + IFA - kedvezményes szállásdíj, amennyiben minden szállóvendég szállásdíját az Ifjú Pár egyenlíti ki egy összegben.
  • 5.500,- Ft /fő/éj reggelivel + IFA – vendégek egyéni fizetése esetén.
  • Egyágyas felár: 1.500,- Ft/fő/éj.
  • Előre lefoglalt, de el nem foglalt szállás díja: 1.500,- Ft/fő.
  • 2 éves korig ingyenes szállás /két felnőttel egy családi szobában vagy apartmanban/ és ingyenes büféasztalos reggeli
  • 2-5 éves korig szállásdíj büféasztalos reggelivel 900,- Ft/fő/éj

Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, mértéke 350,- Ft/fő/éj a 18 év feletti vendégekre!

SZÉP kártya elfogadás

 

 

Több információ a Csicsergő Szabadidőközpontról

KÉRJÜK, TARTSA SZEM ELŐTT, HOGY EZ AZ OLDAL AZ ELŐZETES TÁJÉKOZÓDÁST SZOLGÁLJA. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, vagyis nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák az ÁFA-t. Előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak. Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk. A menüajánlatok, konstrukciók, csomagajánlatok, kedvezmények, árak, valamint a feltételek változtatásának jogát fenntartjuk. Az itt bemutatott csomagajánlatok bizonyos részletei eltérhetnek az aktuális kínálattól. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT ESKÜVŐSZERVEZŐNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA TŐLE A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT!