Szállás

Az esküvőn résztvevő vendégek részére a rendezvényteremmel egy épületben, emeleti és tetőtéri szobákban és apartmanokban biztosítunk szállást. 2x2 ágyas családi szobákban (2 db egyenként 2 fős külön nyíló hálószoba és egy fürdőszoba) és apartmanokban összesen 90 férőhellyel rendelkezünk. A szálláshely besorolása 3* egyéb szálláshely.

Kamerákkal megfigyelt zárt parkoló, 10 hektáros park, játszótér, sportpályák, csónakázásra és strandolásra egyaránt alkalmas tó található a Szabadidőközpont területén.

Szállásfoglalást az rendezvényekre nem fogadunk, kizárólag Megrendelő által összeállított szálláslista alapján érkeztetjük be a vendégeket. A recepció nyitvatartása korlátozott és nem kezel pénzt, ezért a szállásdíjat a Megrendelő fizeti egy összegben.

Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, mértéke jelenleg 250,- Ft/fő/éj a 18 év feletti vendégekre!

A szállásárak tartalmazzák a büféasztalos reggelit, melyet 8.30-tól 9.30-ig biztosítunk éttermünkben, a szobákat 10 óráig kell elhagyni

A szállóvendégek listáját a megrendelő (a Jegyespár) állítja össze és adja át nekünk legkésőbb 10 nappal a rendezvény előtt.

Információk a szálláshelyről

• Állatokat nem fogadunk sem a Szabadidőközpont területén, sem a szobákban.

• Az épületben, szobákban és közösségi terekben tilos a dohányzás. Kijelölt dohányzóhely a

földszinti teraszon áll vendégeink rendelkezésére.

• Földszinti szobával nem rendelkezünk.

• A’la carte konyha nem működik a szálláshelyen, étkezést előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani.

• A szobákat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, illetve távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Hosszabb tartózkodás, illetve késői kijelentkezés a szabad helyek függvényében lehetséges.

• A szállás elfoglalásának feltétele a bejelentkezéshez, melyhez személyazonosításra alkalmas okmány szükséges vendégek részére