Szállás

SZÁLLÁS

Az esküvőn résztvevő vendégek részére a rendezvényteremmel egy épületben, emeleti és tetőtéri szobákban és apartmanokban biztosítunk szállást. 2x2 ágyas családi szobákban (2 db egyenként 2 fős külön nyíló hálószoba és egy fürdőszoba) és apartmanokban összesen 90 férőhellyel rendelkezünk. A szálláshely besorolása I. osztályú üdülőház. Kamerákkal megfigyelt zárt parkoló, 10 hektáros park, játszótér, sportpályák, csónakázásra és strandolásra egyaránt alkalmas tó található a Szabadidőközpont területén.

A recepció/bár reggel 7 és este 10 óra között működik a szálláshelyen.

Kisgyerekkel érkező vendégeink részére a szobában lekérésre babaágy, fürdetőkád, bili, WC-szűkítő, fellépő, pelenkaszemetes, az étteremben etetőszék, mikrohullámú sütő és gyermekétkészlet biztosít nagyobb komfortot.

 

Szállásárak:

ALAPÁR 7.990,- Ft/fő/éj büféasztalos reggelivel + IFA (2 ágyas elhelyezés esetén)

KEDVEZMÉNYES ÁR - abban az esetben, ha minden szállóvendég szállásköltségét a

megrendelő fizeti egy összegben: 6.900,- Ft/fő/éj büféasztalos reggelivel +IFA (2 vagy 3ágyas elhelyezés esetén)

Előre lefoglalt, de el nem foglalt szállás díja: 1.990,- Ft/fő (lemondásra a rendezvénytmegelőző napon 12. óráig van lehetőség- ezt minden esetben megrendelő fizeti)

Egyágyas felár: 2.490,- Ft/fő/éj

Gyermekek részére 1,99 éves korig ingyenes a szállás /két felnőttel egy családi szobában

vagy apartmanban/ és a büféasztalos reggeli

Gyermekek részére 2-4,99 éves korig kedvezményes szállásár /két felnőttel egy családi szobában vagy apartmanban/ büféasztalos reggelivel 1.490,- Ft/fő/éj

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY – 2x2 ágyas elhelyezés esetén egy családi szobában minden teljes árat fizető vendég szállásából 10 % kedvezmény.

Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, mértéke jelenleg 250,- Ft/fő/éj a 18 év feletti vendégekre!

A szállásárak nem bonthatóak, a büféasztalos reggelit 8.30-tól 9.30-ig biztosítjuk. Egy időszakban minden vendégre egységesen csak egy árkategória választható. Abban az esetben, ha a megrendelő csak a vendégek egy részének a szállásdíját fizeti egy összegben, akkor az ALAPÁR vonatkozik minden vendégre.

A szállóvendégek listáját a megrendelő (a Jegyespár) állítja össze és adja át nekünk legkésőbb10 nappal a rendezvény előtt.

Információk a szálláshelyről

• Állatokat nem fogadunk sem a Szabadidőközpont területén, sem a szobákban.

• Az épületben, szobákban és közösségi terekben tilos a dohányzás. Kijelölt dohányzóhely a

földszinti teraszon áll vendégeink rendelkezésére.

• Földszinti szobával nem rendelkezünk.

• A’la carte konyha nem működik a szálláshelyen, étkezést előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani.

• A szobákat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, illetve távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Hosszabb tartózkodás, illetve késői kijelentkezés a szabad helyek függvényében lehetséges.

• A szállás elfoglalásának feltétele a bejelentkezéshez, melyhez személyazonosításra alkalmas okmány szükséges vendégek részére